შაქარიც ცუდია და მარილიც, მაგრამ მათ შორის ის განსხვავებაა რომ მარილი ნატურალური სახით მოიპოვება ბუნებაში, შაქარი კი არა. ნატურალური მარილი, როგორც წავიკითხე, შეიძლება სასარგებლოც კი იყოს ორგანიზმისთვის, მისი შემცველობიდან გამომდინარე, მაგრამ გადამუშავებული, რაფინირებული, იოდიზირებული მარილი საზიანოა ადამიანის ორგანიზმისთვის! (მთელი რიგი ქიმიური პროცესების შედეგად ის ფაქტიურად შხამად ერგება ადამიანს) ნუ შაქარი ხო ქიხიაა და ქიხია
როგორ შეიძლება უშაქროდ რომ სვამ ჩაის, შაქარს საერთოდ არ იღებ, გლუკოზა გჭირდება და ასე შემდეგ..... დამღლელია
გლუკოზას შაქრის გარეშეც მიიღებს ადამიანი
ძალიან ვიყავი დამოკიდებული მარილზე, ფაქტიურად მლაშე საკვებს გეახლებოდით, მაგრამ ეხლა .......
ხო ნატურალურ მარილს რაც შეეხება, მქონდა ბედნიერება 2 წელი მსგავსი მარილით კვებისა
გადაუმუშავებელი ნატურალური მარილი ჰიმალაებიდან, საკმაოდ ძვირი სიამოვნება იყო, მაგრამ უგემრიელესი( თუ ეს მარილზე შეიძლება ითქვას), ერთხელ გამითავდა და ისე მარილი მოვაყარე საჭმელს, განსხვავება იყო ნუ რავიცი, მომწარო გემო ქონდა ამ ჩვეულებრივ მარილს, ცუდი ფია გამომივიდა
ხო კიდევ ერთხელ ძალიან საინტერესო დოკუმენტურ ფილმს უყურე მარილზე, ნუ რა ფერის, ფორმის და ფასის მარლი არ არსებობს, მაგრამ თურმე ყველაზე ძვირიანი მარილი არის ავსტრალიის ერთ ერთ მდინარეში მოიპოვებენ, მდინარეში წარმოგიდგენიათ? და 60 ევრო ღირს კილო